15-5-2023

De merken van P&G als ‘Everyday Champions’

In aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen Parijs 2024, lanceren we de ‘Everyday Champions’ campagne. Met deze campagne streven onze merken ernaar Everyday Champions te zijn, door niet alleen de beste producten te leveren, maar tegelijkertijd ook een positieve impact te willen hebben. Olympisch atleet Femke Bol is trotse ambassadeur van de Everyday Champions campagne van de merken van P&G.

Geïnspireerd door atleten

Als jarenlange partner van Olympische en Paralympische Spelen, werken we samen met atleten die iedere dag het beste uit zichzelf willen halen. We zien hun toewijding en weten hoe ontzettend hard zij werken voor die ene medaille. Hun doorzettingsvermogen en hun wil om continue te verbeteren, zijn een constante inspiratiebron voor onze merken en producten. Om ook iedere dag zo goed mogelijk te presteren en daarmee de dagelijkse taken van consumenten makkelijker te maken.

Ambassadeur Femke Bol

Atleten zijn onze inspiratiebron, en we zijn trots dat Olympisch Atleet Femke Bol het gezicht is van onze Everyday Champions campagne. Femke behaalde op de Olympische Spelen 2020 in Tokyo al een Olympische medaille en liep dit jaar het nieuwe wereldrecord op de 400 meter indoor. Zij weet dus als geen ander hoe het is om continue het beste uit jezelf te willen halen.

Femke zal zich de komende tijd onder andere inzetten voor het helpen vergroten van zelfvertrouwen van meisjes en vrouwen, samen met P&G-merken Always en Venus. Zo blijkt uit onderzoek van Always dat 31% van de meisjes stopt met sporten in de pubertijd. Met de #LikeAGirl campagne willen Femke en Always meisjes aanmoedigen om te blijven sporten, omdat dit juist zelfvertrouwen kan geven. Daarnaast blijkt uit onderzoek van Venus dat 65% van de meiden zich tijdens het sporten soms zorgen maakt of mensen misschien hun lichaamshaar kunnen zien. Voor 49% was dit ooit zelfs een reden om geen sport te beoefenen. Femke en Venus zetten zich daarom in om lichaamshaar te normaliseren. Zodat iedereen vol zelftrouwen kan blijven sporten.

De inzet van onze merken

Wij proberen ons met onze merken voor zoveel mogelijk consumenten in te zetten. Zelfs voor de állerkleinsten en voor toekomstige generaties. Zo zet Pampers zich al jarenlang in voor premature baby’s en hun families door de introductie van de allerkleinste luier ter wereld speciaal aangepast aan de specifieke behoeften van te vroeg geboren baby’s. Daarnaast zetten verschillende P&G-merken zich in om hun impact op het milieu steeds verder te minimaliseren. Wasmiddel van Ariel maakt het bijvoorbeeld mogelijk stralend schoon te wassen op lagere temperatuur, en alle scheersystemen van Gillette en Venus worden nu verpakt in volledig kartonnen verpakkingen.

Femke Bol – P&G - Everyday Champions campagne