Contact met ons opnemen

Merken en producten

Bezoek website

Carrières bij
P&G

Bezoek website
""

Relaties met Partners en Leveranciers

Voor bestaande en toekomstige leveranciers beschikt P&G over een portaalwebsite voor leveranciers (Supplier Portal Web) met een eenvoudige toegang tot de meest diverse informatie.

Leverancier van P&G
""

Connect + Develop Innovatiepartners

P&G is altijd actief op zoek naar nieuwe innovatieve producten, verpakkingen, technologische procedures en commerciële mogelijkheden om het leven van de consument te vergemakkelijken.

P&G Connect + Develop
""

Retailverkoop

Bestaande handelspartners en retailers van P&G

Het P&G Customer Portal en Web Order Managementsysteem helpen de handelspartners van onze onderneming bij de aankoop, het beheer en de verkoop van P&G-producten.
""

Media

Wanneer je als journalist op zoek bent naar een contactpersoon voor de laatste nieuwtjes van ons bedrijf, stuur dan een e-mail met je contactgegevens en je deadline.

Onze Newsroompg.pers@hkstrategies.com
""

Non-profitorganisaties

Voor meer informatie over het aanvragen van subsidies of voor antwoorden op vragen over de onlineprocedure, kun je het beste onze Richtlijnen voor het aanvragen van subsidies (Grant Application Guidelines) raadplegen.

Subsidieaanvraag
""

P&G Chemicals

P&G is wereldwijd marktleider in de productie en de verkoop van oleochemische producten, met inbegrip van vetalcoholen, vetzuren, methylesters en glycerine.

Meer weten
""

P&G Professional

P&G Professional is de afdeling van Procter & Gamble die klanten buitenshuis bedient, onder andere in de horeca, logies, de bouw, de gezondheidszorg, in kantoren, de detailhandel en nog veel meer. We weten dat de netheid van een bedrijf een krachtige eerste indruk maakt. Wij streven ernaar jouw bedrijf te helpen een positieve, blijvende indruk te maken op klanten, medewerkers en gasten, om zo jouw bedrijf te helpen bloeien. Bij P&G Professional telt elke ervaring.

Meer weten
""

Ondersteuning voormalige medewerker

Voor voormalige werknemers biedt P&G een Employee Care Contact Center waar ze terecht kunnen met HR-gerelateerde vragen.

Contacteer Personeelszaken

Vestigingen wereldwijd

Netherlands

Weena 505 - floor 10B, 3013 AL, Rotterdam
Netherlands