Contact met ons opnemen

Merken en producten

Bezoek website

Carrières bij P&G

Bezoek website

Relaties met Partners en Leveranciers

Voor bestaande en toekomstige leveranciers beschikt P&G over een portaalwebsite voor leveranciers (Supplier Portal Web) met een eenvoudige toegang tot de meest diverse informatie.

Media

Wanneer je als journalist op zoek bent naar een contactpersoon voor de laatste nieuwtjes van ons bedrijf, stuur dan een e-mail met je contactgegevens en je deadline.

Connect + Develop Innovatiepartners

P&G is altijd actief op zoek naar nieuwe innovatieve producten, verpakkingen, technologische procedures en commerciële mogelijkheden om het leven van de consument te vergemakkelijken.

Retailverkoop

Bestaande handelspartners en retailers van P&G

Het P&G Customer Portal en Web Order Managementsysteem helpen de handelspartners van onze onderneming bij de aankoop, het beheer en de verkoop van P&G-producten.

Non-profitorganisaties

Voor meer informatie over het aanvragen van subsidies of voor antwoorden op vragen over de onlineprocedure, kun je het beste onze Richtlijnen voor het aanvragen van subsidies (Grant Application Guidelines) raadplegen.

P&G Professional

P&G Professional is de afdeling van Procter & Gamble die klanten buitenshuis bedient, onder andere in de horeca, logies, de bouw, de gezondheidszorg, in kantoren, de detailhandel en nog veel meer. We weten dat de netheid van een bedrijf een krachtige eerste indruk maakt. Wij streven ernaar jouw bedrijf te helpen een positieve, blijvende indruk te maken op klanten, medewerkers en gasten, om zo jouw bedrijf te helpen bloeien. Bij P&G Professional telt elke ervaring.

Meer weten

P&G Chemicals

P&G is wereldwijd marktleider in de productie en de verkoop van oleochemische producten, met inbegrip van vetalcoholen, vetzuren, methylesters en glycerine.

Meer weten

P&G Chemicals Europe/India, Middle East, Africa

+41.58.004.5273

Vestigingen wereldwijd

Netherlands

Weena 505 - floor 10B, 3013 AL, Rotterdam
Netherlands