Diversiteit en inclusie

Children with adults
Diversity & inclusion Icon

Een toezegging waar we trots op kunnen zijn

De mensen die onze producten dagelijks gebruiken, zijn net zo divers als onze wereld zelf. Hoe meer we hen weerspiegelen, hoe beter we hun behoeften kunnen begrijpen. Dat is gewoon voldoen aan de verwachtingen.

Inclusiviteit is waar we een stap verder gaan. Wij moedigen onze medewerkers aan om elke dag hun eigen, unieke kenmerken mee te nemen naar hun werkplek en het beste van zichzelf te geven. Immers, wanneer we elke vaardigheid kunnen inzetten en elke stem wordt gehoord, kan er een positieve verandering plaatsvinden.

Iedereen naar waarde geschat. Iedereen inclusief. Everyone performing at their peak™ - Iedereen die zijn best beentje voorzet.

Dat is wie we zijn, dat is waarin wij geloven, en hoe wij te werk gaan - elke dag opnieuw.

Klik hier om naar elk onderdeel te gaan en meer te weten te komen.

People celebrating love

Voorstanders van diversiteit

Elk jaar vieren de Verenigde Staten hun rijke geschiedenis op gelegenheden - om er een paar te noemen - als de Black History Month, Hispanic Heritage Month, Pride Week, en Diversity & Inclusion Week. Ons doel is om onze mensen te vieren, meer consumenten blij te maken, om problemen beter op te lossen en uiteindelijk om als bedrijf te groeien.

Ons doel is er helemaal op gericht om elkaar beter te begrijpen door respect, inclusie en het leven binnen en buiten de muren van onze onderneming beter te maken.

-Marc Pritchard,

Chief Brand Officer & Executive Sponsor van het African Ancestry Leadership Network

De bereidheid om moeilijke kwesties op het gebied van gender en raciale vooringenomenheid in het openbaar te bespreken, geeft een krachtig signaal af aan onze medewerkers dat hun eigen ervaringen voor ons ook van belang zijn.

-Deborah P. Majoras,

Chief Legal Officer en Secretary, Executive Sponsor van GABLE

Adults with laptops talking by the desk in office

Diversiteit en inclusie op onze werkplekken

Het komt erop neer dat iedereen in ons team zich inzet voor onze missie. En hier kun je zien hoe we dat elke dag opnieuw doen.

Diversity Inc.

Top 50-bedrijven voor diversiteit

Diversity Inc.

Belangengroepen

Affinity Groups zijn essentieel voor medewerkers om zich gerespecteerd te voelen. Wij gaan over de hele wereld partnerschappen aan met deze groepen om hun behoeften beter te begrijpen en op die manier de behoeften van onze klanten.

Neem eens een kijkje hoe we ons ook nog voor onze medewerkers inzetten zoals het bieden van voordelen aan nieuwe gezinnen, tot het '9 tot 5'-principe aanpakken in ons bedrijf.

Als we onze verschillende meningen en onze diverse talenten blijven inzetten om kansen te benutten of uitdagingen aan te gaan, blijven we onze consumenten dienen op een manier die voor hen betekenisvol is.

-William P. Gipson,

Chief Diversity & Inclusion Officer

Ons werk stopt hier niet

Voor meer inlichtingen, download ons verslag over diversiteit en inclusie (2021 CITIZENSHIP REPORT).