Mensen die praten op het podium

VERHALEN DELEN AAN DE HAND VAN LGBTQ+ FILMS

Door middel van persoonlijke verhalen, gesprekken en één-op-één relaties kunnen we helpen vooroordelen bloot te leggen, menselijke contacten te leggen en harten en gedachten te veranderen. P&G weerspiegelt op authentieke wijze LGBTQ+-stemmen en produceert bekroonde films die LGBTQ+-verhalen versterken.

Coded

‘Coded: The Hidden Love of J.C. Leyendecker' viert de prominente illustrator en zijn subtiele integratie van LGBTQ+ beeldmateriaal in zijn reclamekunstwerken. Door middel van inspirerende verhalen herontdekt Coded Leyendeckers liefde en werk tegen de achtergrond van de hedendaagse strijd voor LGBTQ+ acceptatie.

J.C. Leyendecker voor een schildersezel

They Will See You

In de korte film 'They Will See You' verkent P&G haar geschiedenis van LGBTQ+ vertegenwoordiging in reclame en deelt hun reis naar de authentieke vertegenwoordiging van LGBTQ+ mensen. Ontmoet de inspirerende mensen wier leven is beïnvloed door het zien van een grotere vertegenwoordiging op het scherm.

Out of the Shadows

'Out of the Shadows' vertelt het verhaal van een groep homoseksuele en lesbische werknemers van het hoofdkantoor van P&G in Cincinnati die in het begin van de jaren negentig moedig de handen ineen sloegen om te strijden voor gelijke rechten op de werkplek. Het was een zware strijd - zij werden geconfronteerd met een conservatieve cultuur binnen het bedrijf en in Cincinnati in het algemeen. Maar deze pioniers waren onverzettelijk en wonnen.

The Words Matter

30 jaar geleden, op het hoogtepunt van de AIDS-epidemie, in één van de meest conservatieve steden van Amerika, sprak onze collega Michael Chanak zich uit om ervoor te zorgen dat de LGBTQ+-gemeenschap werd beschermd. 'The Words Matter' wil Michael eren voor zijn geschenk aan generaties van P&G-werknemers.

ONZE PARTNERS

Onze partners verbinden ons met de unieke gemeenschappen die wij dienen.

Glaad-Logo