MENSEN MET EEN BEPERKING

People with disabilities
""

We zetten ons in voor een meer inclusieve wereld voor iedereen, zowel binnen als buiten de muren van ons bedrijf, en dit geldt zowel voor mensen met zichtbare als onzichtbare beperkingen. We erkennen onze immense verantwoordelijkheid om voor verandering te zorgen bij onze werknemers, met onze merken, via onze partners en in onze gemeenschappen. We zien in dat het voor ons een goede zaak is als we zowel ons bedrijf als onze producten toegankelijker maken voor iedereen. We boeken iedere dag vooruitgang en erkennen dat er nog werk te doen is om ons bedrijf, onze merken en onze diensten nog inclusiever te maken voor mensen met een beperking.

Klik om naar elke sectie te gaan en meer te weten te komen.

Werknemers

We streven ernaar de individualiteit en unieke bijdragen van onze mensen te eren, en we willen ervoor zorgen dat elke werknemer op het werk verschijnt als hun volledige, authentieke zelf. Wij streven naar een inclusieve werkplek voor alle P&G-werknemers door middel van werving- en managementprogramma's om onze talentengroep uit te breiden met een meer diverse werving.

Inclusief vanaf dag 1

Scott Vannice, leider van de Dovencultuur binnen P&G, heeft zich ook sterk gemaakt voor ons partnerschap met de Gallaudet University en het Rochester Institute of Technology om een pijplijn van talenten te creëren waarin ook dove kandidaten als werknemers zijn opgenomen. Het programma heeft geresulteerd in 4 dove stagiairs in de zomer van 2020 en de aanstelling van 2 dove fulltime medewerkers. Kom meer te weten over ons #SigningEcosystem.

Lees meer
Danny Lakes

Hoe het voelt om erbij te horen

Werknemers met persoonlijke ervaring op het gebied van neurodiversiteit helpen ons bij de werving van mensen met neurodiversiteit zoals mensen met autisme, ADHD, dyslexie en dyspraxie. Er zijn programma's gelanceerd in de kantoren van P&G in het VK, Boston, Costa Rica en Cincinnati om als bedrijf te leren hoe dit dynamische talent kan worden geworven en hoe de unieke probleemoplossende vaardigheden van de kandidaten kunnen worden aangewend.

Lees het persoonlijke verhaal van onze collega Danny Lakes over neurodiversiteit en de manier waarop inclusieve praktijken op het werk een impact hebben gehad op zijn leven.

Lees meer

Wij streven ernaar tegemoet te komen aan de specifieke, individuele behoeften van P&G-werknemers door fysieke en digitale inclusie en toegankelijkheid op de werkplek te integreren met Universal Design. Wij integreren ondertiteling, automatische spraakherkenning en gesproken ondertiteling in veel van onze softwareoplossingen en richten een interne Digital Accessibility Hub op om gelijke toegang tot communicatie mogelijk te maken.

Merken

Wij betrekken consumenten en werknemers met een handicap bij het ontwerp van onze producten, verpakkingen, reclame en faciliteiten om een meer toegankelijke wereld en superieure ervaringen voor iedereen te creëren. Hoe toegankelijker de wereld wordt door inclusieve producten, verpakkingen, reclame en omgevingen, hoe minder mensen zich beperkt zullen voelen.

Herbal Essences Is Making The World A Little Easier For People With Low to No Vision #WorldSightDay

Herbal Essences is het eerste grote haarverzorgingsmerk in Noord-Amerika dat tactiele markeringen introduceert om mensen met een visuele beperking te helpen shampoo en conditioner te onderscheiden.

Olay

Olay-cover disk vernieuwd

Toen onze consumenten ons vertelden dat ze de deksels van Olay-potjes moeilijk konden openen, verzamelde ons Olay-team een divers team van experts, uitvoerders en consumenten met een verminderd gezichtsvermogen of een verminderde fijne motoriek, waaronder onze Company Accessibility Leader Sam Latif. Het team realiseerde zich dat dit geen deksel-probleem was, maar eerder een probleem met de afsluitingsschijf. Het team onderzocht ontwerpen, maakte prototypes en evalueerde opties met als doel zoveel mogelijk pijnpunten te begrijpen en aan te pakken. Als onderdeel van de beoordeling van het ontwerp werd de Cambridge-uitsluitingscalculator gebruikt om de visuele, behendigheids- en cognitieve vaardigheden te meten die vereist zijn om onze verpakking te gebruiken. De nieuwe schijf, ontworpen om inclusiever te zijn voor consumenten met beperkte handvaardigheid en/of zicht, is zowel intuïtiever als eenvoudiger te openen.

Bouwen aan een betere en meer inclusieve wereld voor mensen met beperkingen

Wij zijn op weg om audiodescriptie in reclamespots te bevorderen – slechts één van de manieren om een meer inclusieve aanpak te bevorderen. Wij hebben voor het merendeel van onze advertenties in het VK, de VS en Spanje een audiodescriptie ingevoerd, zodat zo'n 30 miljoen blinden en slechtzienden een beschrijving van de visuele acties kunnen horen. Bekijk een voorbeeld van een Olay-advertentie zonder audiodescriptie voor consumenten met een visuele beperking en een Olay-advertentie met audiodescriptie.

Gemeenschappen en partners

Wij gaan partnerschappen aan die meer kansen bieden en zorgen voor toegankelijkheid en inclusie, zodat meer mensen kunnen gedijen in de gemeenschappen waar wij werken en wonen.

Om te laten zien dat wij ons blijven inzetten voor de inclusie van mensen met een beperking, hebben wij ons aangesloten bij The Valuable 500, een wereldwijde beweging die mensen met een beperking op de agenda van bedrijfsleiders zet. Als lid van de Valuable 500, blijven we het volgende doen:

  • voorzien in algemene beleidsmaatregelen en praktijken inzake toegankelijkheid/aanpassing op de werkplek om tegemoet te komen aan de behoeften van werknemers met uiteenlopende capaciteiten;
  • onze talentenpool uitbreiden door mensen met uiteenlopende capaciteiten te werven, in dienst te nemen en in dienst te houden;
  • samen te werken met leiders van bedrijven en ondernemingen om actief toegankelijke producten en diensten te creëren om tegemoet te komen aan de behoeften van consumenten met een beperking.
Be My Eyes-app

Be My Eyes

Samen met onze liefdadigheids- en omroeppartners voor de speciale COVID-19 hulpverleningsevenementen Global Citizen's One World: Together At Home en BET Saving Our Selves hebben we onze krachten gebundeld met Be My Eyes. Dit is een uniek platform dat goedziende vrijwilligers in contact brengt met de blinden en slechtzienden gemeenschap om hen te helpen hun weg te vinden in het dagelijkse leven. Dankzij gepassioneerde P&G-collega's die zich vrijwillig aanmeldden om gepersonaliseerde live audiodescriptie te verzorgen, konden slechtziende en blinde personen deze amusante programma's volgen en ervan genieten met behulp van de Be My Eyes-app. Vrijwilligers van P&G stonden klaar om alles te vertellen dat de gebruikers over het evenement wilden weten. Zij lazen de line-up voor, hielpen om toegang te krijgen tot streams en inhoud en beantwoordden vragen over wat er in de uitzending gebeurde.

Lees meer

Realiseren van een visie voor Outreach

Onze inzet voor de blinden- en slechtziendengemeenschap in Cincinnati bestaat al 117 jaar. We werkten samen met Clovernook Center en BLV collega's en vrienden om producten te leveren aan gemeenschappen in nood tijdens COVID-19.

Lees meer