Blog

Sanne van Dijke nomineert 113 Zelfmoordpreventie voor Athletes for Good programma

19-2-2024

Sanne van Dijke nomineert 113 Zelfmoordpreventie voor Athletes for Good

Nederlands atlete Sanne van Dijke nomineerde 113 Zelfmoordpreventie voor P&G’s Athlete for Good programma en werd geselecteerd. Dankzij Sanne’s nominatie ontvangt 113 Zelfmoordpreventie een schenking van meer dan €20.000.

Lees meer

Maak sport toegankelijk voor meer kinderen in aandachtswijken

29-1-2024

Maak sport toegankelijk voor meer kinderen in aandachtswijken

1 op de 14 kinderen leeft in een gezin waar niet voldoende geld is om te sporten. Om meer kinderen de positieve effecten van sport te laten ervaren, worden alle 130 Playgrounds van de Krajicek Foundation voorzien van nieuwe sportmaterialen.

Lees meer

Femke Bol – P&G - Everyday Champions campagne

15-5-2023

De merken van P&G als ‘Everyday Champions’

In aanloop naar de Olympische Spelen Parijs 2024, lanceert P&G de ‘Everyday Champions’ campagne. De merken van P&G streven er iedere dag naar Everyday Champions te zijn. Door de beste producten te leveren en door een positieve impact te hebben.

Lees meer

Always – Stop menstruatiearmoede - P&G gender gelijkheid

1-6-2022

Hoe P&G gelijke kansen voor vrouwen en meisjes stimuleert

Gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse. Daar streven wij bij P&G naar. Omdat we zo’n grote groep consumenten bereiken, willen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Ook op het gebied van gender equality.

Lees meer

P&G duurzaamheid, innovatie, duurzamer verpakken

1-6-2022

P&G maakt verpakkingen recyclebaar of herbruikbaar

P&G zet zich in voor het verduurzamen van verpakkingen voor al haar merken. Hoe? Tegen 2030 wil P&G het gebruik van nieuw plastic in verpakkingen met 50% verminderen en alleen nog volledig recyclebare of herbruikbare verpakkingen gebruiken.

Lees meer

Pampers_preemies_inclusieve samenleving.jpeg

1-6-2022

P&G zet zich in voor een inclusieve maatschappij

Iedereen naar waarde geschat en iedereen inclusief. Dat is waar wij bij P&G in geloven en hoe wij te werk gaan, elke dag opnieuw. We besteden veel aandacht aan het bouwen van een inclusieve samenleving, zowel binnen onze organisatie als daarbuiten.

Lees meer