Altijd juist handelen

Kinderen lachend met het glas water
""

Het komt op de details aan

Het is heel eenvoudig. Wij willen altijd juist handelen en nemen daarbij het voortouw. Wij streven ernaar om elke gelegenheid, hoe klein ook, aan te grijpen om dingen in beweging te zetten. Om onze kracht ten goede in te zetten en voor groei te zorgen. Voor u, voor de wereld en voor elke volgende generatie.

Mensen, wetenschap, het milieu en producten over de hele wereld

Onze filosofie

Wij zijn in bijna 70 landen actief en hebben een van de sterkste portfolio’s met vertrouwde kwaliteitsmerken, die door bijna 5 miljard mensen over de hele wereld worden gebruikt. Terwijl we de consumenten in de wereld bedienen, doen we ook ons best om een van de belangrijkste maatschappelijk verantwoordelijke bedrijven van de wereld te worden.

De merken, werknemers, activiteiten en partners van P&G werken samen om het verschil te maken. Ze zijn zo transparant mogelijk, zetten samenwerkingsverbanden op, respecteren de mensenrechten, kopen op een verantwoorde manier in ... en handelen dus op de juiste manier.

Dat maakt ons bijzonder.

Moeder en dochter zitten op de tuinvloer

Duurzaamheid

Milieuzorg maakt al decennia deel uit van onze activiteiten. Om je te laten genieten van de producten die je vandaag fijn vindt zonder hiervoor de wereld van morgen op te offeren, hebben wij ons doelen gesteld waarmee we kunnen werken aan onze langetermijnvisie.

""

Zorgen voor een verantwoord verbruik, verpakking, ingrediënten en veiligheid

""

Onze voetafdruk inperken, de bossen beschermen en de bestaansmiddelen van kleine palmboeren verbeteren

""

Ervoor zorgen dat verpakkingen niet in de oceaan terechtkomen, het oppervlaktewater beschermen en recyclingoplossingen naar voren schuiven

""

Medewerkers opleiden, duurzaamheid integreren in onze businessplannen en vooruitgang belonen

Meer lezen
Jongen en meisje zitten op de trap en drinken P&G gezuiverd water

Maatschappelijke impact

Wij zijn expert in alle huishoudartikelen. Daarom vinden wij dat wij als bedrijf de sociale verantwoordelijkheid dragen om gezondheid, hygiëne en huiselijk comfort te brengen naar mensen in nood. Daar zijn onze producten meer dan ooit belangrijk.

""

De donaties van Procter and Gamble omvatten 300K producten aan de Turkse Rode Halve Maan om Syrische vluchtelingen te helpen

""

We werken samen met verpleegsters van NICO om speciale luiers te ontwerpen voor premature baby’s.

Meer lezen
Vrouw voetballer

Gendergelijkheid

Wij werken aan een betere wereld voor ons allemaal, zonder vooroordelen en met een gelijkwaardige stem voor en vertegenwoordiging van vrouwen en mannen. Een wereld waarin iedereen gelijk is.

""

Na de Always #LikeAGirl-campagne beschouwt 76% de zin als een positieve uitdrukking (tegenover 19% voordien)

Inclusive environment inside P&G

Wij werken aan een vertegenwoordiging van 50/50 van mannen en vrouwen in ons bedrijf

Meer lezen
Kinderen spelen met volwassenen

Gelijkheid en inclusie

We worden sterker van unieke perspectieven, tradities en ervaringen. Daarom zijn verschillende religies en meer dan 145 nationaliteiten vertegenwoordigd in ons team en zijn we ook een trotse medestander van LGBT-rechten.

""

We kregen voor het 4de jaar op rij een perfecte score op de Corporate Equality Index (bedrijfsmatige gelijkheidsindex) van de campagne van de Stichting voor de Rechten van de Mens

""

We namen deel aan het CEO-actieprogramma om diversiteit en inclusie in onze kantoren te bevorderen

Meer lezen
Trots steunen van Be Cruelty Free tekst en konijnensilhouet

Onze belofte: #BeCrueltyFree

We doen een wereldwijde oproep om alle testen van cosmeticaproducten op dieren te stoppen. Het geeft ons een trots gevoel de #BeCrueltyFree-campagne van Humane Society International bij te staan om die visie een duwtje in de rug te geven.

Onze steun aan #BeCrueltyFree is een volgende stap in onze langetermijnbelofte om het testen op dieren overbodig te maken. Ons traject is 40 jaar geleden van start gegaan door lopend onderzoek, investeringen en samenwerkingen om alternatieven voor diertesten te ontwikkelen en te bevorderen. Deze inspanningen hebben een groter nut gediend, waardoor wij en anderen producten hebben kunnen ontwikkelen die niet op dieren zijn getest. Onze bijdrage omvat:

""

Een investering van $ 480 miljoen in 40 jaar in alternatieven voor het testen op dieren, baanbrekend werk van onze onderzoekers in 25 proefdiervrije methoden en de publicatie van meer dan 1.000 wetenschappelijke artikelen.

""

Samenwerkingen met toonaangevende internationale organisaties voor het welzijn van dieren, academische kringen en industrieverbonden om het gebruik van proefdiervrije en leedvrije methoden aan te moedigen.

""

Aanbevelingen voor het algemene gebruik van proefdiervrije methoden en goedkeuring door wetenschappers en beleidsmakers wereldwijd voor meer dan 25 jaar.

Onze belofte: #BeCrueltyFree

2022 CITIZENSHIP REPORTS

Corporate citizenship of maatschappelijke verantwoordelijkheid is een van onze topprioriteiten. Als je wilt weten wat we op dit vlak in 2022 verrichtten en wat onze toekomstdoelen zijn, download dan onze 2022 Corporate CITIZENSHIP REPORTS.