Glimlachende queer vrouw

ONS STREVEN
NAAR ZICHTBAARHEID

Als vooraanstaand adverteerder geven de beelden die wij met de wereld delen vorm aan de cultuur. Wij hebben een verantwoordelijkheid om onze stem te gebruiken om gelijkheid en inclusie te bevorderen. Bij P&G zetten we ons in voor een nauwkeurige en authentieke vertegenwoordiging van de LGBTQ+-gemeenschap.

The Visibility Project Logo

The Visibility Project

In samenwerking met GLAAD streeft The Visibility Project naar een duurzame inclusie van LGBTQ+. In 2021 hebben wij het rapport "LGBTQ Inclusion in Advertising and Media" ontwikkeld om een beter inzicht te krijgen in de correcte en authentieke vertegenwoordiging van de LGBTQ+-gemeenschap op het scherm.

MEER INFORMATIE
Glimlachende vrouw

Can’t Cancel Pride

P&G en onze merken werven met Can't Cancel Pride fondsen voor LGBTQ+-organisaties die zich richten op kritieke behoeften van de gemeenschap tijdens de COVID-19 pandemie. Klik hieronder om meer te lezen over de inspiratie achter Can't Cancel Pride en de impact ervan op de LGBTQ+ gemeenschap in ons 2021 Impact Report.

MEER INFORMATIE
Foto van J.C. Leyendecker

Coded

‘Coded: The Hidden Love of J.C. Leyendecker' viert de prominente illustrator en zijn subtiele integratie van LGBTQ+ beeldmateriaal in zijn reclamekunstwerken. Door middel van inspirerende verhalen herontdekt Coded Leyendeckers liefde en werk tegen de achtergrond van de hedendaagse strijd voor LGBTQ+ acceptatie.

MEER INFORMATIE
Glimlachende vrouw

The Workplace

'The Workplace' is de plaats waar we het grootste deel van ons volwassen leven doorbrengen en een plek waar iedereen zichzelf zou moeten kunnen zijn. Deze film belicht de ervaring voor LGBTQ+ mensen en de impact van het creëren van een ondersteunende en gastvrije omgeving.

MEER INFORMATIE

MERKENVERHALEN

Bij P&G zijn we er trots op dat we 's werelds meest vertrouwde en gewaardeerde merken bouwen. Een belangrijk aspect van de manier waarop we vertrouwen opbouwen, is met vooruitdenkende inclusieve campagnes die LGBTQ+-ervaringen en de LGBTQ+-gemeenschap accuraat en authentiek weerspiegelen.

Pantene-Logo

Pantene Japan blijft LGBTQ+ gemeenschap steunen met #PrideHair

ALLE ARTIKELS BEKIJKEN